Autodesk AutoCAD for Mac

Autodesk AutoCAD for Mac pentru CAD 2D si 3D este proiectat pentru viitor. Lucrați cu tehnologia TrustedDWG si colaborati cu colegii pe desktop, cloud si mobil. Include aplicatia mobila AutoCAD. Cu ajutorul AutoCAD puteti dezvolta cu usurinta reprezentari de modele 3D cu unelte de redare integrate. Capacitatea de printare 3D va permite sa creati rapid prototipuri fizice 3D. Este cel mai raspandit mediu de grafica si proiectare asistata de calculator, folosit cu succes in domenii precum arhitectura, geografie, medicina, astronomie, tehnica etc.

Autodesk AutoCAD LT

Software-ul AutoCAD LT 2D va ajuta sa creati desene 2D mai repede si cu mai multa precizie. Disponibil pentru Windows si MacOS. Include aplicatia mobila AutoCAD.  Lucrati cu tehnologia TrustedDWG si colaborati cu colegii pe desktop, cloud si mobil. Include aplicatia mobila AutoCAD. Cu ajutorul AutoCAD puteti dezvolta cu usurinta reprezentari de modele 2D. Este cel mai raspandit mediu de grafica si proiectare asistata de calculator, folosit cu succes in domenii precum arhitectura, geografie, medicina, astronomie, tehnica etc.

Autodesk AutoCAD

Software-ul AutoCAD pentru CAD 2D si 3D este proiectat pentru viitor. Lucrați cu tehnologia TrustedDWG si colaborati cu colegii pe desktop, cloud si mobil. Include aplicatia mobila AutoCAD. Cu ajutorul AutoCAD puteti dezvolta cu usurinta reprezentari de modele 3D cu unelte de redare integrate. Capacitatea de printare 3D va permite sa creati rapid prototipuri fizice 3D. Este cel mai raspandit mediu de grafica si proiectare asistata de calculator, folosit cu succes in domenii precum arhitectura, geografie, medicina, astronomie, tehnica etc.